ILON MASK TVITOVAO NA ĆIRILICI: Gore društvene mreže - zbunio ljude svojom objavom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2022, 14:35

ILON MASK TVITOVAO NA ĆIRILICI: Gore društvene mreže - zbunio ljude svojom objavom (FOTO)

Simbol ℏ, koji je Mask tvitovao, označava Plankovu konstantu koja je konstanta proporcionalnosti i povezuje energiju i frekvenciju fotona.

GeneralniI direktor kompanije Tesla i jedan od najpoznatijih i često najkontroverznijih milijardera na svetu, Ilon Mask naizgled je tvitovao na ćirilici i time zaludeo internet raznim teorijama.

Međutim, po svemu sudeći ovo nisu naznake da milijarder planira posetu Srbiji ili da pokazuje svoje poreklo, kako su razne teorije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavere na internetu često govorile.

Izgleda da se milijarder pomalo vraća svojim korenima, imajući u vidu da je studirao fiziku.



— Elon Musk (@elonmusk) February 22, 2022

Elon je studirao fiziku i biznis na Vorton školi. Iako je njegovo poslovno obrazovanje bilo odlično, milijarder priznaje da je definitivno više voleo fiziku.

Što se tiče poruke "tau > pi", to je najverovatnije znak podrške milijardera rastućoj zajednici matematičara koja smatra da iz matematike treba izbaciti Pi, a umesto njega koristiti tau, jer smatraju da bi to učinilo matematiku jednostavnijom, lakšom i još lepšom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.