ILON MASK PRESREĆAN - DOBIO BLIZANCE: Otkrio svoj NOVI plan, a tek da čujete koliko ukupno ima dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 17:45

ILON MASK PRESREĆAN - DOBIO BLIZANCE: Otkrio svoj NOVI plan, a tek da čujete koliko ukupno ima dece

Milijarder u borbi protiv depopulacije

Tek dan nakon što je dobio blizance sa Šivon Zilis, izvršnom direktorkom svoje kompanije "Neuralink", Ilon Mask je napisao na Tviteru da je to njegov doprinos u borbi protiv depopulacije.

Nakon što je juče isplivala informacija da je Mask dobio blizance sa Zilis, najbogatiji čovek na svetu odlučio je da prokomentariše sve na Tviteru.

- Dajem sve od sebe da pomognem u borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << depopulacione krize. Opadajući natalitet je ubedljivo najveća opasnost za našu civilizaciju - napisao je Mask.

Direktor "Tesle" dalje je nastavio u ozbiljnijem tonu.

Doing my best to help the underpopulation crisis.

A collapsing birth rate is the biggest danger civilization faces by far.

— Elon Musk (@elonmusk) July 7, 2022

- Previše ljudi je pod lažnim uverenjem da je Zemlja prenaseljena, uprkos tome što nas trendovi stope nataliteta vode pravo ka kolapsu populacije - istakao je Mask.

Sa blizancima koje je dobio za Zilis, milijarder ima ukupno devetoro decepetoro sa bivšom ženom, kanadskom spisateljicom Džastin Vilson, dvoje sa pevačicom Grajms i dvoje sa Zilis.

BONUS VIDEO: Atentat na bivšeg japanskog premijera Šinzo Abea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.