IGRE GLADI NA BAJDENOVOJ INAUGURACIJI: Lejdi Gaga i njena PTICA RUGALICA izazvale lavinu komentara (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 10:47

"IGRE GLADI" NA BAJDENOVOJ INAUGURACIJI: Lejdi Gaga i njena PTICA RUGALICA izazvale lavinu komentara (FOTO)

Zbog izgleda Lejdi Gage o inauguraciji priča ceo sveti

Broš u obiliku goluba koji u ustima nosi maslinovu grančicu i simbolizuje mir, a koji je Lejdi Gaga nosila na svojoj haljini na dan inauguracije američkog predsednika Džozefa Bajdena, korisnike Tviter zajednice ozbiljno je podsetio na nekadašnju sagu filmova "Igre gladi" i tamošnju "pticu Rugalicu".

Cela estetika Bajdenove inauguracije delimično je podsećala na estetiku iz filma “Igre gladi” i tamošnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kapitol, glavni grad izmišljene zemlje u kojem ljudi na vlasti i poziciji moći uživaju gledajući rijaliti program sa smrtnim ishodom čiji su učesnici niže pozicionirani građani iz lokalnih provincija.

Did everyone at the inauguration get on a zoom call a week ago and make a plan to look like the Hunger games as much as possible?

— Jc Tweel (@J_Tweel) January 21, 2021

Ptica Rugalica je glavni simbol pobune koju u filmu kao bedž nosi Dženifer Lorens.

I baš zbog toga su, “Hunger games”, ili “Igre gladi”, postali jedan od glavnih trendova na Tviteru, a kako javljaju američki mediji, trejler za prvi deo filma (ima ih četiri) dobio je više miliona pregleda na Jutjubu.

So are we just not going to talk about how Lady Gaga look like some Hunger Games shit when she sang the national anthem

— Tommy Howard (@Tchoward89) January 21, 2021

O tome su pričali i korisnici Tvitera.

- Da li su svi na inauguraciji prošle nedelje imali Zoom sastanak i dogovorili se da izgledaju kao likovi iz filma Igre gladi? - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

So, is it just me, or is this the beginning of the Hunger Games for us? 🙄😂😂 #HungerGames #TrumpIsMyPresident #MAGA #Trump2020 #StopTheSteal pic.twitter.com/IvFAfJc163

— Ashley (@Ashley_USMC) January 21, 2021

- Znači nećemo pričati o tome kako je Lejdi Gaga izgledala kao lik koji je pobegao iz "Igara gladi" dok je pevala himnu? - zapitao se drugi korisnik ove društvene mreže.

lady gaga looking like she ab to announce who will be in the next hunger games pic.twitter.com/4ssvRaZ1SS

— cassi🌙 (@cassismoonlight) January 20, 2021

- Da li mi se samo čini ili je ovo početak “Igara gladi”? - našalila se jedna korisnica Tvitera.

- Svi znamo o čemu Gaga razmišlja, pravim Igrama gladi – ali sa Republikancima - našalio se još jedan korisnik Tvitera.

- Lejdi Gaga izgleda kao da će upravo da najavi ko su učesnici "Igara gladi"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.