IDENTIFIKOVANO TELO PRIGOŽINA: Jedan od komadanata Vagnera prepoznao ga po JEDNOM DETALJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 14:53

IDENTIFIKOVANO TELO PRIGOŽINA: Jedan od komadanata Vagnera prepoznao ga po JEDNOM DETALJU

U mrtvačnici identifikovan i leš Prigožinovog pomoćnika Dmitrija Utkina i to po tetovažama na telu.

Ruski mediji su objavili da je telo vođe vagnerovaca Jevgenija Prigožina zvanično identifikovano u mrtvačnici.

Ukrajinski Kijev post prenosi pisanje iz Moskve da je leš prepoznao jedan od komandanata Vagnera po tome što je na telu nedostajao jedan prst.

Prigožin je izgubio deo domalog prsta na levoj ruci dok je bio u kažnjeničkoj koloniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Navodi se da je u mrtvačnici identifikovan i leš Prigožinovog pomoćnika Dmitrija Utkina i to po tetovažama na telu.

Podsetimo, šef ruske plaćeničke grupe Vagner Jevgenij Prigožin je, prema zvaničnim podacima Moskva, poginuo u sredu uveče kad se u Tverskoj oblasti blizu sela Kuženkino srušio privatni avion “Embrer legasi” na liniji Moskva-Sankt Peterburg, ali ovo nije prvi put da je Prigožin “stradao”.

On je zvanično proglašen mrtvim u Africi 2019, samo da bi se pojavio tri dana kasnije. Prigožin je “umro” i 2022. u jeku ruske invazije na Ukrajinu.

⚡️ Самолёт, который разбился в Тверской области, принадлежит Евгению Пригожину, утверждают издание Baza и журналистка Ксения Собчак. На борту бизнес-джета Embraer, как утверждается, были 7 человек, они погибли.

Видео: соцсети pic.twitter.com/EzyZ3PbVT8

— ЭХО (@echofm_online) August 23, 2023

Da li će Prigožin ponovo da "vaskrsne" i koliko mu je još života ostalo, tek ostaje da se vidi.

Kir Džajls, stručnjak za Rusiju iz istraživačkog centra za međunarodne odnose Četam haus, pozvao je na oprez u vezi sa izveštajima o Prigožinovoj smrti.

Kako tvrdi, "više pojedinaca promenilo ime u Jevgenij Prigožin, a sve kao deo njegovih napora da sakrije svoja putovanja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.