I žena jermenskog premijera ide u rat

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 21:15

I žena jermenskog premijera ide u rat

Ana Hakobijan, supruga premijera Jermenije, objavila je danas da će nakon vojne obuke, ona i još 13 žena, otići u Nagorno-Karabah.

"Od sutra odred od 13 žena, uključujući i mene, započinje vojnu obuke. Za nekoliko dana krećemo da pomognemo u zaštiti naših granica. Ni naša domovina ni naše dostojanstvo neće se predati neprijatelju", napisala je ona na svom profilu na Fejsbuku.

Podsetimo, ranije je objavljeno da sin premijera Jermenije Ašot Pašinjan ide u Nagorno-Karabah, gde traju borbe sa Azerbejdžanom. Ana Hakobijan je tada navela da nema ništa plemenitije nego dati svoj život za otadžbinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŽENA JERMENSKOG PREMIJERA IDE U RAT! Ana krenula na vojnu obuku pa pravac Nagorno-Karabah: Odred od 13 žena štitiće naše granice!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2020

Ana Hakobijan, supruga premijera Jermenije Nikola Pašinjana, objavila je danas da će nakon vojne obuke, ona i još 13 žena, otići u Nagorno-Karabah.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.