I to je ljubav...

Izvor: Mondo, 05.Feb.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to je ljubav...

Nakon 24 časa poznanstva, Ruskinja dozvolila novom dečku da istetovira svoje ime na njenom licu.

prev next 0 0

 

1 / 2

 

2 / 2

Tattoo umetnik Ruslan Tumanianc poznat je javnosti po aferi od pre nekoliko godina, kada ga je jedna tinejdžerka optužila da joj je bez dozvole istetovirao gomilu zvezdica na licu. Ona je ipak kasnije povukla optužbe, i priznala da je bila pijana kao letva kada je od Tumanianca tražila da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istetovira zvezde.

Ruslan je sada našao ljubav preko Interneta, i to sa izvesnom Lesjom, a nakon samo 24 sata poznanstva istetovirao je svoje ime ogromnim slovima preko celog njenog lica.

Ponosna Lesja fotke tetovaže u nastanku i gotovog crteža postavila je na Facebook, gde su joj prijatelji čestitali na novom "bodi artu" i poželeli sve najlepše u novoj vezi.

"Želim da on istetovira svaki centimetar moje kože", rekla je Lejsa, koja se već predstavlja kao Lesja Tumanianc, iako su se ona i Ruslan verili pre samo nekoliko dana.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

I to je ljubav...

Izvor: Cafe.ba, 06.Feb.2013, 16:43

Nakon 24 časa poznanstva, Ruskinja dozvolila novom dečku da istetovira svoje ime na njenom licu.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.