I sutra pljuskovi, temperatura do 23 stepena

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I sutra pljuskovi, temperatura do 23 stepena

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, uz mestimične pljuskove sa grmljavinom i najvišu dnevnu temperaturu od 18 do 23 stepena.

Ujutro i pre podne u jugozapadnim, do kraja dana i tokom noći i u ostalim krajevima mestimično kiša i krtakotrajni pljuskovi sa grmljavinom, najavio je Republički hidrometeorloški zavod.

Uz slab i umeren jugoistočni vetar prognozirana je jutarnja temperatura od 6 do 10 stepeni, kao i najviša dnevna od 18 do 23 stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U Beogradu se za sutra, takodje, prognozira promenljivo oblačno i toplije, a "posle podne i krajem dana očekuje se kiša i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom"

Uz slab i umeren, jugoistočni vetar prognozirana je jutarnja tempertura oko 10 stepeni, a najviša dnevna oko 22 stepena.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I sutra pljuskovi, temperatura do 23 stepena

Izvor: Akter, 20.Apr.2014

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, uz mestimične pljuskove sa grmljavinom i najvišu dnevnu temperaturu od 18 do 23 stepena

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.