I pored svega, voleću ih Goca sebi podigla spomenik i uklesala poruku od koje se porodica STIDI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"I pored svega, voleću ih" Goca sebi podigla spomenik i uklesala poruku od koje se porodica STIDI (FOTO)

Gordana Stanković Marjanović je 36 godina radila u Nemačkoj

Onda se vratila u Srbiju, da proživi poslednje dane.

Sebi je podigla spomenik, ali i ostavila poruku pordici, uklesanu na nadgrobnoj ploči.

S obrzirom na reči koje im je uputila, ovaj potez deluje kao konačni obračun sa, i sama je priznala, iako vidno gnevna, svojim najmilijma.

- Tridesetšest godina u Nemačkoj puno radila, tugovala, plakala za domovinom, familijom, za svojima, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam više volela od sebe. Danas tri godine u domovini, ti za koje sam živela kažu da ih mrzim, da sam zlobna žena, to se vidi po mojim očima. Zato dižem sama spomenik, jer oni nisu dužni da takvoj ženi prave spomenik, koja im je nanela toliko zla. I pored svega, voleću ih i kad budem umrla - poručila je Goca porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.