I ovog prvog vikenda u mesecu akcija besplatnog odnošenja kabastog i elektronskog otpada JKP „Gradska čistoća“ Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 15:53

I ovog prvog vikenda u mesecu akcija besplatnog odnošenja kabastog i elektronskog otpada JKP „Gradska čistoća“ Beograd

JKP „Gradska čistoća“ Beograd svakog prvog vikenda u mesecu organizuje akciju besplatnog odnošenja kabastog i elektronskog otpada, pa će tako biti i tokom dana vikenda 2. i 3. marta.

Beograđani svakog prvog vikenda u mesecu svoje nepotrebne kabaste i elektronske predmete poput: kauča ormara, komoda, stolova, starih televizora, računara, frižidera, šporeta i drugih kućnih aparata, mogu da odlože pored najbližih kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe „Čistoće“ u potpunosti besplatno ukloniti.

O količini otpada i lokaciji na kojoj će sugrađani odložiti kabasti i elektronski otpad potrebno je da obaveste servisni centar Grada Beograda na broj telefona 11- 0 -11 radnim danima od 7 do 22 časa, i subotom od 8 do 14 časova, ili na brojeve telefona na pogonima „Gradske čistoće“ u opštinama u kojima žive, i to radnim danima i prvog vikenda u mesecu od 6.00 do 13.30 časova.

Ostalim danima u mesecu građani mogu na dva načina odložiti svoj kabasti i elektronski otpad:

Zato apeleujemo na sugrađane da budu odgovorni i iskoriste ovu akciju odnošenja kabastog i elektronskog otpada prvog vikenda u mesecu kako se kabasti i elektronski otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu, kada se usluga transporta naplaćuje.

Brojevi telefona opštinskih pogona JKP „Gradska čistoća“:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.