I nakon pranja na odeći vam ostaju mrlje? Ovaj TAJNI SASTOJAK rešava sve, a IMATE GA U KUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I nakon pranja na odeći vam ostaju mrlje? Ovaj TAJNI SASTOJAK rešava sve, a IMATE GA U KUĆI

Rešenje za uklanjanje upornih fleka krije se u vašoj kućnoj apoteci, a postupak je više nego jednostavan.

Čak i ako koristite deterdžent za veš koji obećava da će vaša odeća ostati bela, ponekad ne možete da uklonite tvrdokorne sive i žute tragove s belog veša. I tako vaša odeća postaje sve sivlja i dosadnija i gubi svežinu koju je imala kada ste je kupili.

Istina je da se to može vrlo jednostavno izbeći. Rešenje leži u tableti koju mnogi od vas već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju kod kuće. Reč je o aspirinu.

Stavite nekoliko tableta aspirina od 325 mg u lavor koji ste prethodno napunili mlakom vodom. Sačekajte dok se pilule ne rastope.

Stavite prljavu belu odeću u lavor i ostavite da se natapa osam sati. Malo aspirina možete staviti i u mašinu za veš, ali i u lavoru uz ručno pranje dobićete bolje rezultate.

Nakon što odeća odstoji, operite je u mašini kao i inače

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.