I muškarci glume orgazam!

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 16.Nov.2010, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I muškarci glume orgazam!

 
Iako je glumljenje orgazma bio pojam rezervisan samo za ljepši pol, izgleda da žene nisu jedine koje pribjegavaju tom 'rešenju', Barem tako tvrdi najnovije istraživanje provedeno na 200 učesnika. Opsežna studija koja je obuhvatila 200 učesnika došla je do iznenađujućih rezultata. Iako je glumljenje orgazma bio pojam rezervisan samo za ljepši pol, izgleda da smo se prevarili.
Istraživanje je pokazalo da čak 25 posto muškaraca i polovina žena lažira orgazam. Zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << je to tako?
Razlog je u principu vrlo jednostavan, većina njih želi da seksualni čin što prije završi, prilikom čega ne žele da povrede drugu stranu.
Iako je muškarcima mnogo teže da odglume orgastične trenutke, ipak nije nemoguće. Većina njih priznala je glumljenje zbog pritiska koji osjećaju u trenutku u kojem partnerka dođe do vrhunca prije njih. Upravo se zbog toga odlučuju i za glumljenje orgazma, kako bi on došao u ''pravo vrijeme''.
 
Izvor:Vesti online

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.