I gosti su domaćini

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I gosti su domaćini

Srpsko kulturno društvo Dibendorf proslavilo je 27. godinu zaredom, svoju krsnu slavu, Svetog arhangela Mihaila. Domaćin je ove godine bio Miloje Ševrtović sa porodicom. Sa njim je, uz reči podrške zajedništvu i molitvom za dugo trajanje, kolač presekao otac Miroslav Simjonović.

Domaćini sledeće godine biće Slađana Setenčić, predsednica SKD i članica udruženja Dušanka Petrović Rebić.

Vredne članice Srpskog kulturnog društva pripremile su bogatu trpezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za brojne goste koji su stigli iz drugih klubova širom Švajcarske.

- Srpsko kulturno društvo je naša zajednička kuća. Ovde i ne treba da se osećate kao gosti - poručila je Slađana Setenčić, članovima drugih udruženja srpske zajednice.

Ovu slavu ulepšalo je i jedno iznenađenje. Naime, pre 13. godina upravo u SKD-u je proslavljeno venčanje Tatjane i Davora Stanojevića, ćerke i zeta porodice Setenčić, za koje se može reći da su deca SKD-a, jer su odrasli upravo u ovom društvu.

Na dan kada je obeležena slava bila je i godišnjica braka Tatjane i Davora pa su uz iznenađenje koje im je priredio poznati pevač Marko Stolić, zaplesali praćeni aplauzima svih prisutnih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.