I evo je himna Mundijala: Može li Dženifer bolje od Šakire?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2014, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I evo je himna Mundijala: Može li Dženifer bolje od Šakire?

Konačno je objavljena himna Mundijala, pesma koju ćete tokom narednih meseci najevrovatnije čuti gde god da se okrenete.

Džej Lo snimala spot u Brazilu sa kolegama

 

U izvođenju Dženifer Lopez i Pitbula kao i brazilske pevačice Klaudije Leite pesma "We are one (Ole Ola)" ugledala je svetlost dana, a uskoro bi trebalo da bude snimljen i spot.

 

Američki reper je u saradnji sa još trojicom umetnika napisao tekst, a pesma će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imati tri verzije - na engleskom, portugalskom i španskom jeziku.

 

Poslušajte i procenite kako vam se dopada nova himna šampionata sveta i da li može da nadmaši prethodni hit "Waka Waka", koji je otpevala Šakira.

 

 

A ovako se snimao spot u Brazilu:

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.