I danas vrelo u Srbiji

Izvor: B92, 20.Avg.2013, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas vrelo u Srbiji

Beograd -- U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 32 stepena do 37 stepeni.

Posle podne i krajem dana očekuje se lokalni razvoj oblačnosti, s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, najpre na zapadu i jugozapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima, kažu iz RHMZ. Jutarnja temperatura iznosiće od 13 do 20, u košavskom području oko 25 stepeni. Najviša temperatura iznosiće od 32 do 37 stepeni.

I >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, a vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura iznosiće oko 25, na širem području grada oko 20, a najviša oko 34 stepena.

U toku noći očekuje se promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajnog pljuska.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana - do 27. avgusta - u sredu i četvrtak biti promenljivo oblačno i malo svežije sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

Zatim do kraja perioda očekuje se sunčano, uz postepen porast temperature, ponegde sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, naročito na severu i zapadu.

Temperatura će biti iznad proseka za poslednju trećinu avgusta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I danas vrelo u Srbiji

Izvor: Akter, 20.Avg.2013

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 32 do 37 stepeni

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.