Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 06:03

I danas nigde bez kišobrana, za vikend se vraća leto

I danas pravo jesenje vreme. Biće i kiše, a najviša dnevna ispod proseka, od 17 do 21 stepen.
Očekuje se umereno do potpuno oblačno i sveže vreme, u većem delu mestimično sa slabom kišom, samo na krajnjem jugozapadu i jugu suvo.

Vetar slab i umeren, na severu i istoku zemlje, kao i u planinskim predelima povremeno jak, zapadni, posle podne i uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugozapadni.
Najniža temperatura od 8 do 13, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najviša od 17 do 21 stepen. Krajem dana očekuje se postepeno razvedravanje.
I u Beogradu prohladno, povremeno sa slabom kišom. Najniža temperatura oko 13, a najviša oko 18 stepeni.
Od petka počinje da struji topliji vazduh sa juga, pa se za vikend vraća toplije vreme. U subotu će temperatura dostići i 30 stepeni, a i u nedelju će biti toplo uz prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, uz lokalni razvoj oblačnosti sa pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Danas oblačno i sveže vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2020

U Srbiji će danas biti oblačno i sveže, mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab i umeren, na severu i istoku Srbije, kao i u planinskim predelima povremeno i jak zapadni vetar...Najniža temperatura od osam do 13, a najviša od 17 do 21 stepena...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.