I danas do 20, ali pazite - košava kida

Izvor: Mondo, 07.Nov.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas do 20, ali pazite - košava "kida"

U većem delu Srbije danas će tokom dana biti pretežno sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Košava i olujne jačine.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija

U Timočkoj Krajini oblačno sa slabom kišom. Tokom jutra po kotlinama jugozapadne i južne Srbije kratkotrajna magla.

Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar. U košavskom području jak vetar, na jugu Banata povremeno sa udarima olujne jačine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Oprostite se od 20 stepeni, a sneg će...

Jutarnja temperatura od nula na jugoistoku do 11 u košavskom području, najviša dnevna od 17 do 20, na istoku oko 14.

U Beogradu pretežno sunčano i vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 19.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se tokom jutra po kotlinama i rečnim dolinama može očekivati mestimično magla.

Tokom dana biće pretežno sunčano, samo u četvrtak na jugozapadu, a u nedelju na severu Srbije doći će do prolaznog umerenog naoblačenja, ponegde uz moguću slabu kratkotrajnu kišu.

Maksimalna temperatura iznad proseka, u većini mesta od 15 do 20 C, krajem perioda u manjem padu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.