I danas će pljuštati ponegde

Izvor: Mondo, 27.Avg.2012, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas će pljuštati ponegde

U Srbiji je jutros znatno svežije, temperature su pale za više od 10 stepeni.Metereolozi najavljuju promenljivo oblačno vreme ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom, u severnim i centralnim krajevima, uz najvišu temperaturu do 28 stepeni.

Ilustracija (Guliver/Getty Images)

Posle podne biće pretežno sunčano. Vetar umeren, na istoku i jugoistoku povremeno i jak severozapadni. Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, jutarnja temperatura biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 15 do 22, a najviša dnevna od 25 do 28 stepeni.

I u Beogradu će danas biti svežije, ujutru i pre podne promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Posle podne biće pretežno sunčano.

Vetar umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 17, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

Jutros je najtoplije bilo u Negotinu, gde je u sedam sati izmereno 20, a najsvežije na Kopaoniku gde je temperatura vazduha iznosila osam stepeni.

U Kuršumliji, Kruševcu, Nišu i Zaječaru izmereno je 19 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Loznici, Kraljevu, Ćupriji i Vranju izmereno je 18, a u Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Požegi, Leskovcu i Dimitrovgradu 17 stepeni.

Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu i Beogradu izmereno je 16 stepeni.

U Sjenici je izmereno 13, a na Zlatiboru i Crnom Vrhu 11 stepeni.

(MONDO/agencije, foto Ilustracija :Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.