I danas LETNJE VREME, moguć slab vetar: Još malo ćemo uživati, a onda ZAOKRET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I danas LETNJE VREME, moguć slab vetar: Još malo ćemo uživati, a onda ZAOKRET!

Najniža temperatura kretaće se od 10 do 17 stepeni, a najviša od 26 do 30

U Srbiji će ujutro po kotlinama i rečnim dolinama ponegde biti magla, a tokom dana nas očekuje pretežno sunčano i natprosečno toplo vreme.

Posle podne se u severnim i centralnim krajevima očekuje prolazna umerena oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren jugozapadni vetar, posle podne u skretanju na severozapadni.

.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U Beogradu će takođe biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, samo se posle podne očekuje prolazna umerena oblačnost. Najniža temperatura iznosiće oko 17, a najviša oko 29 stepeni.

Do sredine naredne sedmice takođe će biti pretežno sunčano i natprosečno toplo sa maksimalnom temperaturom od 26 do 30 stepeni.

Jače naoblačenje sa kišom i osetnim padom temperature, koje će u sredu uveče zahvatiti severozapadne krajeve, u toku noći i u četvrtak će se proširiti na ostatak Srbije.

U petak će, prema prognozama, biti prohladno, a očekuje se prestanak padavina. Za vikend će biti suvo.

Ovi simptomi najavljuju MOŽDANI UDAR: Ako ih osetite, odmah kod lekara! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2019

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Ujutru umereno do potpuno oblačno, po kotlinama i dolinama reka sa maglom...Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, najviša dnevna od 25 do 29....

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.