I dalje sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje sunčano i toplo

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Od sredine dana uz lokalni razvoj oblačnosti mestimično se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje.

Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 15 do 22 C, najviša dnevna od 30 do 35 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jutarnja temperatura oko 21 C, najviša dnevna oko 33 C.

U Srbiji će i u narednih sedam dana, do 3. septembra, biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom od 31 do 35 C.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

I danas sparno, uz pljuskove popodne

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme, dok se od sredine dana mestimično očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Duvaće slab i umeren, istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.