I ŽENE I MUŠKARCU NA METI PREDATORA! Seksualno ropstvo, ali i trgovina organima dešavaju se bliže nego što mislimo! - EVO NA KOJE SVE NAČINE NAVLAČE ŽRTVE!

Izvor: Press, 15.Okt.2021, 14:10

I ŽENE I MUŠKARCU NA METI PREDATORA! 'Seksualno ropstvo, ali i trgovina organima dešavaju se bliže nego što mislimo!' - EVO NA KOJE SVE NAČINE 'NAVLAČE' ŽRTVE!

Novinar i pisac Vladan Arsić, istakao je za PINK da najčešće neko postaje žrtva trgovine ljudima i seksualnog ropstva, preko oglasa za posao i to u inostaranstvu.
Foto:pink
„Ranije su nudili velike plate kako bi bili primamljivi, ali sada više ljudi u to ne veruju. Sada su to realne plate i realni poslovi, pomoć u kući, geronto sestre...“, rekao je Arsić.
Kako kaže, način prinude >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je takav da se posle nedelju ili dve shvati o čemu se tu radi.
„Tu se dešava seksualno, psihičko, kao i fizičko ropstvo. Nemate slobodnu kretanja, i radi se o najsurovijem obliku zlostavljanja“, rekao je Arsić.
Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, nakon desetak godina, sve te žene završe kao žrtve trgovine organima.
Milojković je rekla da mora da se odvoji prostitucija koju neko obavlja dobrovoljno od trgovine ljudima koja može da se desi svakome.
„Tu nije uvek reč samo o prostituciji, nekada je to najstrašnija trgovina organima. Tada taj čovek radi neki posao za koji ne biva plaćen i drže ga dok im ne zatrebaju organi“, rekla je Milojković.
Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, imali smo primer u Mirijevu u jednoj kući, gde su tata, mama, sin i ćerka, držali seksualnu robinju od 19 godina, koju su podvodili.
„Takođe, imali smo i slučaj u kafanu između Valjeva i Loznice, gde je vlasnik držao tri muškarca i dve devojke koji su radili kao konobari, ali ih je isto tako podvodio i kao seksualno roblje“, rekla je Milojković.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.