I Vojvođanski front izlazi na izbore

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vojvođanski front izlazi na izbore

Na današnjem sastanku svih potpisnika Memoranduma o budućnosti Vojvodine doneta je jednoglasna odluka da da se sve potpisnice udružuju u predizbornu koaliciju Vojvođanski front.
Vojvođanski front izlazi na predstojeće lokalne, pokrajinske i parlamentarne izbore, saopšteno je nakn sastanka.
Za koordinatora Vojvođanskog fronta izabran je Bojan Kostreš koji je nakon sastanka izjavio da je jako važno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da Srbija ima alternativu: "građansku, demokratsku, modernisitičku, proevropsku i decentralističku alternativu nacionalističkom režimu Aleksandra Vučića i nacionalističkoj, centrističkoj i rusofilskoj samoproglašenoj bojkotaškoj opoziciji okupljenoj oko Saveza za Srbiju".
"Mi mislimo da je jedini pravi i mogući način suprotstavljanja aktuelnom režimu Aleksandra Vučića izlazak na izbore. Naš cilj je pokušaj da se formira jedinstvena lista sa svim organizacijama u Beogradu i centralnoj Srbiji koji se zalažu za iste vrednosti kao i mi a koje mogu da doprinesu zajedničkom rezultatu", istakao je Kostreš.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvođanski front kao koalicija izlazi na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2020

Predstavnici svih potpisnika Memoranduma o budućnosti Vojvodine danas su jednoglasno doneli odluku da se sve potpisnice udruže u predizbornu koaliciju Vojvođanski front, kao i da će ta koalicija izaći na predstojeće lokalne, pokrajinske i parlamentarne izbore...Za koordinatora Vojvođanskog fronta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.