I Točak na koncertu Nevernih beba

Izvor: Blic, 25.Dec.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Točak na koncertu "Nevernih beba"

Radomir Mihajlović Točak, Aki Rahimovski i Vanna, iz nekadašnje grupe „ET“, samo su neki od gostiju koji će se pojaviti na sceni sa „Nevernim bebama“ na njihovom rođendanskom koncertu u Areni.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, bend koji slavi 20 godina postojanja, za nastup 28. decembra, publici sprema brojna iznenađenja.

Zasad je potvrđeno da će u Kombank Areni nastupiti Bane MVP sa kojim trenutno promovišu zajedničku pesmu „Da sanjamo“, a Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Đurđević na pitanje o ostalim gostima kaže:

- Svi umetnici sa kojima smo sarađivali nisu se tu našli slučajno, prepoznali smo se po senzibilitetima i zajedno smo napravili neke velike pesme koje ljudi vole i u kojima se pronalaze. Želimo da i gosti budu spektakularno iznenađenje za sve koji će te večeri biti sa nama da zajedno podelimo magiju koja će se desiti samo tada i nikada više.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I Točak na koncertu "Nevernih beba"

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Radomir Mihajlović Točak, Aki Rahimovski i Vanna, iz nekadašnje grupe „ET“, samo su neki od gostiju koji će se pojaviti na sceni sa „Nevernim bebama“ na njihovom rođendanskom koncertu u Areni.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.