I SVETSKIM LIDERIMA JE DOSTA Grenel podržao predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 23:29

"I SVETSKIM LIDERIMA JE DOSTA" Grenel podržao predsednika Vučića

Tviter je doneo odluku da pojedine medije označi kao one koji sarađuju sa Vladom Republike Srbije.

Ričard Grenel, američki diplomata i bivši izaslanik nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine podržao je stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Tviteru.

- Licemerje Tvitera u punom "sjaju" - i svetskim liderima je dosta. Tviter gubi uticaj - napisao je Ričard Grenel i tagovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

. @Twitter hypocrisy on full display - and world leaders have had enough. @avucic

Twitter is losing influence. https://t.co/2XWzcmJz9k

— Richard Grenell (@RichardGrenell) August 19, 2021

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, povodom odluke Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji sarađuju sa Vladom, da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Tramp u svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.