I SUTRA PEŠKE OD SLAVIJE DO TRGA: Čeka nas PEŠAČKI VIKEND, normalizacija saobraćaja do PONEDELJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I SUTRA PEŠKE OD SLAVIJE DO TRGA: Čeka nas PEŠAČKI VIKEND, normalizacija saobraćaja do PONEDELJKA

Kako ne bi dolazilo do značajnijih saobraćajnih gužvi, poprečne saobraćajnice, poput Ulice kneza Miloša, ostaće otvorene.

Ruski premijer Dmitrij Medvedev večeras će nešto pre ponoći napustiti Beograd, ali će centar prestonice tokom sutrašnjeg dana i dalje biti zatvoren za saobraćaj.

Baš kao i danas, i u nedelju će samo peške moći da se prođe od Slavije do Trga republike gde se izvode završni radovi na preslaganju kocki, a očekuje nas i drugi dan nove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manifestacije "Pešački vikend".

Kako ne bi dolazilo do značajnijih saobraćajnih gužvi, poprečne saobraćajnice, poput Ulice kneza Miloša, ostaće otvorene, te će njima sasvim normalno prolaziti vozila, kao i kompletan javni gradski prevoz.

Delimična normalizacija saobraćaja u centru grada najavljena je za ponedeljak u 4.00 ujutro, mada će mnoge linije zbog radova na Trgu republike voziti skraćeno sve do 1. novembra.

DOBRO JUTRO, GUŽVO! Kako 8 ujutru izgleda u Beogradu, a kako u ostatku sveta (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.