I RANIJE JE BILO PRETNJI! Otkriveni novi detalji zločina koji je zgrozio javnost! Ovo je mogući motiv ubistva tiktokerke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:39

I RANIJE JE BILO PRETNJI! Otkriveni novi detalji zločina koji je zgrozio javnost! Ovo je mogući motiv ubistva tiktokerke!

Muškarac je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora

Muškarac (33), osumnjičen da je na svirep način ubio Nou Milivojev (18) u dvorišnom stanu, odnosno, kući u samom centru Beogradu, prema onome što je istraga pokazala, radi se o - zločinu iz strasti.

- Reč je o zločinu iz strasti, ljubomori, a sumnja se da su u sve bili umešani narkotici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Takođe je prema prvim, nezvaničnim informacijama, prilikom pregleda njegovog kompjutera otkriveno da je tražio na Internetu kako da se otarasi tela i u koju hemikaliju da potopi telo i dokaze kako bi uništio tragove - kako je rečeno za Telegraf.

Muškarac je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, a na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Iako je, podsetimo, prilikom hapšenja odmah sve priznao.

Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev.

To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Noa, sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža i isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela, i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.