I PREDSEDNIK IDE NA PIJACU

Izvor: Kurir, 29.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I PREDSEDNIK IDE NA PIJACU

Francuski predsednik Nikola Sarkozi i njegova supruga Karla Bruni posetili su jednu pijacu u predgrađu Pariza. Supružnici su se opustili i sve vreme družili s kupcima i prodavcima, koji nisu mogli da veruju da ih je posetio niko drugi nego predsednik lično.

Lepa Karla je kao i uvek plenila pažnju svih koji su se našli u njenoj blizini, pa je dobila i nekoliko buketa svežeg cveća. Iako je poseta bila u ranim jutarnjim satima, oko njih se okupilo mnogo ljudi, koji su želeli da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << slikaju ili rukuju s ovim parom.

Nakon što su videli da je zainteresovanost građana za ćaskanje s njima veoma velika, predsednik je sve prisutne pozvao u obližnji bar i častio ih pićem, a ni sam nije propustio priliku da srkne jutarnju kaficu. Za to vreme prodavci su se takmičili ko će svojim proizvodima više da napuni njihove cegere, a najveći utisak ostavilo je jedan čovek koji im je za rastanak poklonio punu kutiju krofni.

Nakon ugodnog druženja sa građanima, Karla i Nikolas napustili su pijacu i obećali da će se uskoro ponovo vratiti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.