I POSLE PET MESECI MISTERIJA Ubica slobodno šeta? Crna Gora ćuti - rukama joj stezao usta i nos dok nije izdahnula

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 10:26

I POSLE PET MESECI MISTERIJA Ubica slobodno šeta? Crna Gora ćuti - rukama joj stezao usta i nos dok nije izdahnula

Jetmir Gočaj već peti mesec izmiče policiji Srbije, koja je za njim 13. januara raspisala poternicu zbog ubistva Ivane Krivokapić.

Crnogorska policija od sredine februara ćuti na pitanja o tome da li je i kada teritoriju Crne Gore napustio Gusinjanin Jetmir Gočaj (24), osumnjičen za ubistvo dve godine starije Ivane Krivokapić, u Beogradu, krajem prošle godine.

Gočaj već peti mesec izmiče policiji Srbije, koja je za njim 13. januara raspisala poternicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tog Gusinjanina terete da je dvadesetšestogodišnjakinju ubio iz niskih pobuda - ljubomore, za šta je zaprećena kazna od najmanje 10 godina robije do doživotnog zatvora.

Neposredno pre nego je Srbija raspisala poternicu za njim, Gusinjanin je boravio na teritoriji Crne Gore - u rodnom mestu, ali mu se od tada gubi svaki trag.

Crnogorski mediji su Upravu policije 14. februara, 21. i 28. aprila, pitale kada su poslednji put i koje mere i radnje preduzeli da uhapse Gočaja, kojeg Srbija potražuje zbog ubistva, ali i kada je, prema njihovoj evidenciji, taj Gusinjanin napustio Crnu Goru.

Uprkos brojnim urgencijama, odgovor nije stigao, pišu Vijesti.

Ubica Ivane Krivokapić identifikovan je dvadesetak dana nakon zločina na Zvezdari, a srpske vlasti tada su saopštile da je Više javno tužilaštvo u Beogradu Gočaja osumnjičilo za krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda - ljubomore.

Sumnjiče ga da je 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio Krivokapićevu, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

- On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su 13. januara iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Tada su objasnili da su Gočaja identifikovali nakon intenzivnog operativnog rada VJT i Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Beživotno telo dvadesetšestogodišnjakinje njena braća pronašla su dan kasnije, u iznajmljenom stanu u kom je boravila.

Nakon što je zločin otkriven, Gusinjanin je na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije, a pojedinim medijima je slao poruke u kojima je negirao povezanost sa ubistvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GDE JE JETMIR? Policija Crne Gore ćuti već skoro pet meseci o ubici Ivane Krivokapić!

Izvor: Blic, 08.Maj.2023

Crnogorska policija od sredine februara ćuti na pitanja o tome da li je i kada teritoriju Crne Gore napustio Gusinjanin Jetmir Gočaj (24), osumnjičen za ubistvo dve godine starije Ivane Krivokapić, u Beogradu krajem prošle godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.