I PORED JUČERAŠNJIH ŠAMARA, NA PROTEST STIGLA I OPOZICIJA: Tenzija između demonstranata ne prestaje da raste (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 20:55

I PORED JUČERAŠNJIH ŠAMARA, NA PROTEST STIGLA I OPOZICIJA: Tenzija između demonstranata ne prestaje da raste (FOTO)

Podsetimo, na jučerašnjem okupljanju je atmosfera bila naelektrisana već oko 19 sati i samo se čekalo šta će da se desi, nakon čega su i nastupili neredi velikih razmera.

Demonstranti su i večeras počeli da se okupljaju ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Pre samih nereda koji su izazvali demonstranti na koje je policija morala da reaguje, dogodio se incident između demonstranata i opozicionih lidera.

Naime, na sinoćnim protestima pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i Sergej Trifunović, lider PSG-a koji je dobio ozbiljne batine i povredu glave, ali ono što je danas primetno jeste da je Trifunović u društvu više krupnih momaka za koje se pretpostavlja da su mu obezbeđenje.

Pored njega, na platou je i samostalni poslanik i bivši član pokreta Dveri Srđan Nogo. On sedi sa još nekoliko ljudi, dok su demonstranti udaljeni od njega, a pored njega, kako se saznaje, stigao je i lider Dveri, Boško Obradović.

Danas su primećeni i, Dragan Lutovac, kao i Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo.

Prema poslednjih informacijama, na proteste je stigao i Dragan Đilas, i pored šamara koje je sinoć dobio.

Podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić rekao je da je tokom dvodnevnih protesta od strane demonstranata povređeno ukupno 118 policijskih službenika, kojima je ukazana pomoć u zdravstvenim ustanovama u više gradova u Srbiji, a da su sinoć procesuirane 153 osobe.

Vlada Srbije danas je najoštrije osudila nerede koji su se prethodna dva dana dešavala u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu i upozorila da oni uzrokuju veliku materijalnu štetu upravo u vreme kada kao društvo treba da budemo ujedinjeni u borbi protiv virusa kovid-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.