I OTAC UBICE IZ NOVOG SADA PRESUDIO ŽENI?! Komšije otkrile gnusan detalj iz života monstruma, svi se pitaju smo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 20:43

I OTAC UBICE IZ NOVOG SADA PRESUDIO ŽENI?! Komšije otkrile gnusan detalj iz života monstruma, svi se pitaju smo jedno

Komšije u šoku zbog neviđenog zločina.

Nakon jednog dana od monstruoznog zločina u Novom Sadu gde je muškarac ubio svoju ženu električnom bušilicom pa pokušao samoubistvo skokom sa Temirinskog mosta, ostaje samo jedno pitanje, koji je motiv ovog jezivog ubistva?

Kako govore komšije koje su i dalje u šoku, nikada nisu čuli nikakvu svađu između bračnog para, čak ni jednu ružnu reč.

- Poznajem ih 30 godina skoro. Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvi u naselju ovde sagradio kuću, vredan i radan čovek -

Muškarac je, podsetimo, nakon što je, kako se sumnja, ubio ženu, pozvao svoju stariju ćerku (27), rekao joj šta je uradio i da ide da se ubije. Potom je seo u svoj "golf" i odvezao se na Temerinski most, gde je okovan lancima i betonskim blokovima pretio da će skočiti.

Prvi rezultati obdukcije pokazali su da je muškarac ženi prvo smrskao lobanju, najverovatnije drškom od električne bušilice, a zatim ju je i uključio i probušio joj glavu. Iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu juče su saopštili da je obavljen uviđaj i da su s mesta zločina uzeti svi neophodni tragovi, kao i predmet kojim je zločin počinjen, a sve to je poslato na analize i veštačenja.

- Zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo na svirep i podmukao način, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora, muškarac će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog kad se za to steknu uslovi, to jest kad bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz kanala, gde je pokušao da izvrši suicid utopljenjem - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Komšije ovog para kažu da ne mogu da veruju šta je muškarac učinio, jer su ga smatrali staloženim i mirnim čovekom, a njihovu porodicu složnom i gotovo savršenom.

Video sam Gordanu baš taj dan, sve je bilo normalno, i onda smo po podne saznali šta se desilo. Celu noć nismo spavali, što od šoka, što od laveža njihovog psa, koji je bio užasno uznemiren jer je mnogo voleo Gocu. Evo ga, on je sad tužan, leži u dvorištu i ne ustaje.

Prema njegovim rečima, muškarac je bio uspešan u svom poslu. Naime, on se bavi prodajom opreme za pecanje, a supruga mu je pomagala u tome.

Iz njihove kuće su uvek dopirali smeh i muzika, a svađa ne. Okupljali su društvo, veselili se. Imaju dve odrasle ćerke. Jako su im dobre, jedna je završila fakultet i zaposlila se, druga studira medicinu. Oni su dobro radili, zarađivali, kuća im je sređena, para su imali... Pored kuće u kojoj su živeli svi zajedno, kupili su i dva stana i lokal, znači da novac sigurno nije bio motiv. Ništa mi nije jasno, ne mogu sebi da dođem. Doduše, neki sad pričaju da su primetili da je muškarac poslednja tri meseca bio nešto kao potišten, spuštene glave je išao i smršao je... Možda se razboleo, ko će znati - kaže komšija i opisuje užas koji se u ponedeljak po podne desio u njihovoj ulici.

- Ćerke su došle u neko doba i kad su videle da im je majka mrtva, one su vrištale, plakale, pas je užasno lajao, a od nemira jednog inspektora je ugrizao za ruku. Ćerke su sad kod svoje tetke s majčine strane, ne mogu da budu ovde, teško im je mnogo, pitanje je da li će se ikad uopšte vratiti u kuću. Najveća mi je bol za tu decu jer su prvenstveno vezane za Gocu, to je bio jedan drugarski odnos između njih. Starija je sve videla, telo svoje majke, zamislite to - pričaju komšije.

Kako su pojedine komšije ispričale, muškarac je odrastao u domu, a njegov život je obeležio gotovo identičan zločin. Naime, kako kažu komšije, čuli su da je njegov otac pre mnogo godina ubio njegovu majku.

- Ne znam da li je to bilo ovde u Novom Sadu ili negde drugde, to nikad od njega nismo čuli, on nije pričao o tome, od drugih smo to čuli. O prošlosti nikad ni reči, pričao je samo o sreći koju je imao s ženom i decom i dobrom poslu - sve mu je išlo, a nikome nije jasno šta ga je juče spopalo - kaže nam jedan komšija.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.