I KAMEN BI ZAPLAKAO: Danijela (26) izgubila borbu protiv raka, poruka koju je ostavila SLAMA SRCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:02

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Danijela (26) izgubila borbu protiv raka, poruka koju je ostavila SLAMA SRCA

Volela je sve što je okružuje.

Danijela Takrai (25), HR profesionalac iz Lidsa, unapred je napisala svoje završne reči koje izazivaju razmišljanje, za svoju porodicu, da ih objavi u njeno ime, nakon njene smrti od retkog i agresivnog oblika raka žučnih kanala, takođe poznatog kao holangiokarcinom.

Ljudi su bili dirnuti Danijelinim pozitivnim stavom uprkos njenim tragičnim okolnostima. Dok je odala počast svojoj porodici, vereniku Tomu i psu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Leu, Danijela, podstakla je svoju mrežu da uživa u malim stvarima u životu i ceni svaki trenutak.

- Ako ovo čitate, to znači da sam umrla od borbe sa rakom i porodica objavljuje moju poslednju poruku u moje ime. Prvo, samo želim da kažem da nisu svi karcinomi uzrokovani izborom životnog stila, u nekim slučajevima je to genetika ili se, nažalost, jednostavno dešava. U mom slučaju, uprkos tome što sam bila veoma zdrava i aktivna, počeo je rak u mojim žučnim kanalima koji nije bio uzrokovan ničim pod mojom kontrolom i moj život više nije bio isti. Holangiokarinom je redak agresivan rak koji često nema očigledne uzroke i lek. Zaista se zaista nadam da će se u godinama koje dolaze uraditi više istraživanja o ovoj užasnoj okrutnoj bolesti kako bi se moglo spasiti više života - napisala je.

Uz svoju objavu, Danijela je izabrala crno-belu fotografiju na kojoj šeta psa duž plaže.

- Dakle, ako se to kaže, iako ne možemo da kontrolišemo šta nam se dešava, možemo da kontrolišemo kako reagujemo. Odlučila sam da ne žalim za životom koji sam izgubila uprkos tome što sam bio tako uništen, već da uživam u svakom trenutku koji mi je ostao. Kao što sam uvek govorila i verovala, treba uživati u malim stvarima u životu i ceniti svaki trenutak! Romantizujte svoj život! Radite sve što vas čini srećnim i ne dozvolite nikome da vam oduzme radost života - nastavila je.

Volela je svoj život, posao, verenika, porodicu i prijatelje.

Danijelina poruka je slomila srca čitaoca, a mnogi su požurili da izraze saučešće i dobre želje za njenu porodicu.

- I na kraju, mom dragom, lepom Tomu, volim te i uvek ću te voleti. Hvala što me podržavaš i što si donelo toliko ljubavi i sreće u moj život. Idi sada uživaj u svom životu, zaslužio si to - obratila se svom vereniku za kraj.

Izvor: Srbija Danas/DailyMail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.