I Grobari tukli Hrvate u Sofiji?

Izvor: Mondo, 10.Okt.2014, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Grobari tukli Hrvate u Sofiji?

U nekoliko navrata, dolazilo je do sukoba između Bugara i Hrvata uoči utakmice kvalifikacija, a hrvatski mediji navode da su u njima učestvovali i navijači Partizana!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Bugari i Hrvati tukli su se na više lokacija u Sofiji, uoči utakmice kvalifikacija za EURO 2016, koja je počela u subotu uveče na stadionu "Vasil Levski".

Bugari su se čak pohvalili da su "skinuli" i jednu navijačku zastavu koju su gosti doneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u prestonicu njihove zemlje.

A, hrvatski mediji, konkretno Index.hr, ide i korak dalje i tvrdi da su čak i "srpski navijači Partizana" učestvovali u "napadu na fanove vatrenih".

"Još sinoć su bugarski ultrasi napali skupinu hrvatskih navijača i oteli im transparent 'Uvijek vjerni Frankfurt' nakon što su Hrvati na treningu Hrvatske skandirali 'Za dom spremni'", piše Index i dodaje:

"Sat i pol pred početak susreta ispred stadiona je došlo do okršaja navijača, među kojima je navodno bilo i srpskih navijača Partizana".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.