I DOJI I KROJI

Izvor: Kurir, 22.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DOJI I KROJI

U okviru Jakobs fešn selekšna u Srbiji prvi put prikazana revija Dženifer Lopez

Novopečena mama Dženifer Lopez prvi put je u Evropi prikazala svoj brend “J. Lo by Dženifer Lopez” i kolekciju “Just Sweet”.

Na žalost mnogih, a najviše direktora modne agencije “Selekt” Nebojše Grnčarskog, čuvena latino diva zbog obaveza prema blizancima Maksu i Emi nije mogla da dođe u Beograd, no njenu kolekciju predstavio je divin tim iz Njujorka.

Prepoznatljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po svom stilu, Dženifer je nove modele namenila ženstvenim i emancipovanim latino damama kakva je i ona sama. Na pisti su se smenjivale devojke koje su nosile zanimljive tunike, pantalone i obuću, a od asesoara nakit, naočare, šešire i kape, sve to u srebrnoj, crnoj i modroplavoj boji, a publiku je oduševio i nastup bubnjarke Lenija Kravica, koja je muzičkom podlogom “obojila” reviju.

U prvom redu su sedele brojne poznate ličnosti, među kojima su najveću pažnju izazvali košarkaši Vlade Divac i Predrag Danilović, koji su ovaj modni spektakl pratili sa suprugama.

Nadamo se da će sledeće godine, kada joj dečica porastu, i Dženifer Lopez lično moći da nam mahne s piste i pokloni se beogradskoj publici...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.