I DANAS PAKLENI DAN! Ovih dana tropske temperature, a evo kada nas očekuje NAGLA PROMENA VREMENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DANAS PAKLENI DAN! Ovih dana tropske temperature, a evo kada nas očekuje NAGLA PROMENA VREMENA!

Republički hidro-meteorološki zavod Srbije ponovo je da će do utorka, 13. avgusta, biti vrlo toplo s najvišim temperaturama od 35 do 38 stepeni.

Danas se u Srbiji očekuje sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od 15 do 23 stepena, a najviša od 35 do 37.

U Beogradu takođe sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura 23, najviša 36 stepeni.

Do utorka sunčano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i veoma toplo s najvišimm temperaturama od 35 do 38 stepeni.

Naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature u sredu rano ujutro zahvatiće severne krajeve, u toku dana proširiće se na ostatak Srbije.

U četvrtak još ponegde na jugu i istoku Srbije uz promenlljivu oblacnost kratkotrajna kiša ili pljusak, uglavnom u planinskim predelima, a u ostalim krajevima razvedravanje uz najvišu temperaturu od 27 do 30 stepeni.

Od petka do kraja perioda pretežno sunčano - u petak s temperaturom koja će biti bez bitnije promene, a od subote malo toplije s ređom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.