I DALJE SE NE ZNA KO JE DRŽAO NOŽ! Nastavljeno suđenje za ubistvo koje je POTRESLO Niš - Otac KRIVI sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 15:47

I DALJE SE NE ZNA KO JE DRŽAO NOŽ! Nastavljeno suđenje za ubistvo koje je POTRESLO Niš - Otac KRIVI sina

Na mnoga pitanja još uvek nema odgovora

Ubistvo kuma u Rendgenovoj ulici u Nišu i dalje ostaje misterija. Glavno pitanje na današnjem nastavku suđenja u Višem sudu je bilo razotkriti ko je držao nož u ruci kada je ubijen muškarac (46) 1. marta prošle godine.

Prema optužnici za ovo teško delo osumnjičen je muškarac (41) dok se njegov otac (62) tereti za saizvršilaštvo.

- Neophodno je uzeti biološki materijal s noža i otiske prstiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi se tačno videlo ko je izvršio krivično delo - rekao je danas Stanimir Đurić, branilac oca osumnjičenog.

Ivan Stojanović, sudski veštak je pak rekao da je njegova vrsta posla koja mu je naložena da ispita krvne mrlje sa mesta gde je ubistvo izvršeno. Zato je za sledećeročište odlučeno danas da se pozove medicinski veštak koji je ispitivao dnk tragove iz kuće u Rendgenovoj ulici.

Na ranijim suđenjima su otac i sin davali neke kontradiktorne izjave pa je otac optuživao sina za tragediju.

- Sedeli smo za stolom onda su kum i moj sin počeli da se raspravljaju da li Kinezi mogu da naprave vernu kopiju motocikla Harli Dejvidson. Došlo je doo svađe i kum je uboden nožem. Kum je bio dobar čovek, živeli smo zajedno u iznajmljenom suterenu da bi uštedeli troškove, nikada nisam imao razloga ni da ga udarim, a kamoli ubodem ili ubijem - rekao je on na jednom od prošlih ročišta.

Na sledećem ročištu veštačiće i psiholog koji je pregledavao osumnjičenog koji je nekada koristio psihoaktivne supstance.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Marko Smiljković/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.