I BOLT BI MU POZAVIDEO! KADA NEŠTO ZNAŠ, ONDA ZNAŠ: Aleksa oborio rekord u Slagalici, a da nije ni trepnuo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 17:12

I BOLT BI MU POZAVIDEO! KADA NEŠTO ZNAŠ, ONDA ZNAŠ: Aleksa oborio rekord u Slagalici, a "da nije ni trepnuo" (VIDEO)

Svi su se toliko oduševili da je Aleksa postao hit na društvenim mrežama

Slagalica je dobila novog rekordera u igri Asocijacije. Naime, učesnik Slagalice Aleksa Juranović je uspeo da reši poslednju ''Asocijaciju'' u samo nekoliko sekundi! Što je poprilično fantastično jer tih nekoliko sekundi i nisu mnogo vremena. Ali, kada znaš, onda znaš.

Doduše, Aleksa je izgubio na kraju, ali njegova brzina je sve ostavila bez daha. Svi su se toliko oduševili da je postao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hit na društvenim mrežama. Neki su ga nazvali i novom zvezdom kviza jer je uspeo da uz pomoć samo jednog polja - A4, reši celu Asocijaciju. Najpre je rešio kolonu A i onda munjevito ponudio odgovor za konačno rešenje koji je bio tačan. Sve to je trajalo svega nekoliko sekundi.

Osim Alekse, u sinoćnoj polufinalnoj epizodi se takmičio i Željko Jelaš, koji je nastavio dalje takmičenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.