I BEKAM KANDIDAT ZA SELEKTORA ENGLESKE

Izvor: Kurir, 09.Feb.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I BEKAM KANDIDAT ZA SELEKTORA ENGLESKE

LONDON - Dan pošto je Fabio Kapelo podneo ostavku na funkciju selektora Engleske, britanske kladionice sastavile su spisak trenera koji bi mogli da ga naslede.

LONDON - Dan pošto je Fabio Kapelo podneo ostavku na funkciju selektora Engleske, britanske kladionice sastavile su  spisak trenera koji bi mogli da ga naslede.

Najveće šanse daju se Hariju Rednapu, koji trenutno radi u Totenhemu, a među kandidatima nalaze se još Portugalac Žoze >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Morinjo iz Real Madrida, vršilac dužnosti selektora Engleske Stjuart Pirs, Roj Hodžson iz Vest Bromviča, doskorašnji selektor Turske Gus Hidink, Martin O"Nil iz Sanderlenda, Arsen Venger iz Arsenala i još aktivni fudbaler Dejvid Bekam, koji je nedavno potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Galaksijem.

Iz Fudbalskog saveza Engleske (FA) saopštili su da bi najbolji za posao selektora bio "Englez ili Britanac". Kapelo je juče podneo ostavku, pošto je bio nezadovoljan odlukom FA da oduzme kapitensku traku Džonu Teriju, koji čeka početak suđenja zbog vređanja protivničkog igrača na rasnoj osnovi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.