I Andjeli imaju svoje cuvare Ovi zgodni muskarci ce ih bodriti iz prvog reda

Izvor: medio.rs, 10.Nov.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Andjeli imaju svoje cuvare Ovi zgodni muskarci ce ih bodriti iz prvog reda

Bliži se dugo očekivana godišnja revija modne kuće "Victorias secret", a pored brojnih poznatih koji će se naći u publici mi smo izdvojili jače polovine prelepih "anđela" koji će ih i ove godine podržavati iz prvog reda.

HERMAN NIKOLI, VERENIK KENDIS SVONPUL

Herman je muški model brazilskog porekla, a u vezi je sa Kendis još od njene 17 godine kada su se upoznali u Parizu. U avgustu ove godine objavili su veridbu.

TOBIJAS SORENSEN, DEČKO JASMIN >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << TUKIS

Tobijas je takođe model, a par je u srećnoj vezi još od 2012. godine. Radili su mnoge kampanje zajedno gde su pokazali da imaju fenomenalna tela i da savršeno izgledaju zajedno.

DI DŽEJ RUKUS, DEČKO ŠANINE ŠAJK

Lepa Šanina počela je da se zabavlja sa di džejem Rukusom početkom ove godine, a nedavno je priznala da je bila njegov veliki fan i pre nego što su započeli vezu.

ALEKSANDER DELEON, PEVAČ GRUPE "THE CAB" I DEČKO DŽOZEFINE SKRAJVER

Džozefina i Aleksander su u vezi od decembra 2013.

ADAM LEVIN, PEVAČ GRUPE MAROON 5 I SUPRUG BEHATI PRINSLU

Iako je važio za velikog ženskaroša, Adam se skrasio i našao sreću sa prelepom Behati, sa kojom je počeo da se zabavlja još 2012. godine. Veridbu su objavili u julu 2013. a godinu dana kasnije se venčali u Meksiku.

KEJLEB FOLOVIL, PEVAČ GRUPE KINGS OF LEON I SUPRUG LILI ALDRIDŽ

Ovaj par se upoznao davne 2007. na poznatom festivalu Coachella, a veridbu su objavili 2010. Venčali su se u maju 2011. i danas imaju ćerku Diksi (2).

DŽEJMI MAZUR, VERENIK ALESANDRE AMBROZIO

Alesandra je sa biznismenom Džejmijem počela da se zabavlja 2005. godine, a nakon što je zatrudnela, venčali su se u maju 2008. Par ima dvoje dece, ćerku Anju Luiz Ambrosio Mazur i sina Nou Feniks Ambrozio Mazur.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.