Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hypo "Refresh" krediti do 70 hiljada KM

BANJALUKA - Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka pokrenula je veliku kampanju dugoročnih nenamjenskih „Refresh“ kredita namijenjenih klijentima koji žele da postojeće kreditne obaveze u bankama i drugim finansijskim institucijama objedine u jedan kredit kako bi smanjili postojeću finansijsku izloženost te svoje finansije postavili na zdrave temelje.

Ovaj kreditni proizvod jedan je od najkonkurentnijih na domaćem tržištu, sa rokom otplate do 15 godina, iznosom do 70.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << KM, a klijentima koji zatvaraju kreditne obaveze daje se mogućnost odobravanja i dodatnih novih sredstava. Klijenti sami biraju datum dospijeća rate (01, 10, 20. ili 25. dana u mjesecu), a obezbjeđenje kredita se ostvaruje bez žiranata i hipoteke, uz ili bez polise osiguranja.

Hypo banka Banja Luka u prvih šest mjeseci bilježi natprosječan kreditni rast u segmentu poslovanja sa stanovništvom u odnosu na isti period prošle godine, uz vrlo ambiciozne planove za drugo polugodište 2016. godine.

„Zahvaljujući našoj novoj vlasničkoj strukturi, američkog fonda Advent Internationala i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), ponajboljoj kapitalnoj poziciji i čistom portfelju, šaljemo jasnu poruku da smo posvećeni izgradnji i razvoju naše banke i pružanju najkvalitetnije usluge našim klijentima. Želimo da nas prepoznaju kao jednostavnu, neposrednu i efikasnu banku koja klijentima nudi kvalitetne i korisne usluge i proizvode.“ izjavila je Marija Panić, marketing menadžer Hypo Alpe-Adria-Bank u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.