Hvala sa Kosmeta

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hvala sa Kosmeta

Prilog od 300 evra našeg čitaoca i višestrukog mladog donatora Dragutina Jovanovića iz Minhena, upućen kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosmetu, "Vesti" su odmah uručile Petru Kilibardi, predstavniku Dobrotvorne organizacije "Majka devet Jugovića" pri Eparhiji raško-prizrenskoj, a protinica Svetlana Stević zahvalila se i ostalim dobrotvorima rečima:

- Božić je svečano dočekan i na prostorima Kosova i Metohije, a vatra upaljenog badnjaka još jednom je oterala tugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja bdi nad stradalom svetom zemljom. Hvala Vam, dragi naši prijatelji, što ne dopuštate da tragovi srpstva na ovim prostorima izblede, što pomažete narod svoj i pružate mu podršku da nastavi sa borbom za ostanak. Neka Vam dragi Gospod dobrim uzvrati i da Vaša srca budu uvek ispunjena mirom i ljubavlju. U ime naše dobrotvorne organizacije Eparhije raško-prizrenske "Majka devet Jugovića" i u ime svih onih kojima ste ispunili domove radošću upućujemo veliko hvala!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.