Huti: Oborili smo apača

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huti: Oborili smo "apača"

Dubai -- Pokret jemenskih Huta saopštio da je oborio saudijski helikopter Apač kod granice sa Saudijskom Arabijom i da su dva saudijska pilota poginula.

"Saudijski Apač je oboren raketom zemlja-vazduh. A njegova dva pilota su poginula pošto je helikopter potpuno izgoreo", naveo je portparol Huta Jahja Sarea na Tviteru.

Iz koalicije predvođene Saudijskom Arabijom koja se bori protiv Huta već četiri godine, još nema potvrde o ovom dogadjaju, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jemenski pobunjenici oborili saudijski helikopter, POGINULA dvojica pilota

Izvor: Blic, 29.Nov.2019

Jemenski pobunjenici Huti saopštili su da su oborili saudijski helikopter blizu granice sa Saudijskom Arabijom i da su poginula dvojica pilota.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.