Izvor: Blic, 03.Dec.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni bazar sutra na Sajmu

Dobrotvorni bazar u organizaciji Međunarodnog kluba žena Beograda održaće se sutra u Hali 3 Beogradskog sajma.

Na ovogodišnjem desetom po redu bazaru, kao i svake godine, prikupljajaće se novčana sredstva za podršku lokalnim nevladinim organizacijama.

Sajam će biti organizovan u vidu "tezgi” na kojima će predstavnici iz 42 zemlje izložiti svoje ručno pravljene predmete, muziku, suvenire, jela i pića nacionalnih kuhinja, odeću i dela nacionalne književnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Sve što na tezgama bude izloženo prodavaće se po simboličnim cenama, a sav prihod otići će nekom od 12 lokalnih humanitarnih projekata.

Na prošlogodišnjem bazaru prikupljeno je oko 90.000 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTVOREN HUMANITARNI BAZAR

Izvor: Kurir, 04.Dec.2010, 16:24

BEOGRAD - Tradicionalni humanitarni bazar u organizaciji Međunarodnog kluba žena (IWC) otvoren je na Beogradskom sajmu...Međunarodni klub žena je naveo da se njihovom pozivu za prisustvo ovom humanitarnom događaju, koji za cilj ima podršku domaćim nevladinim organizacijama (NVO) koje rade sa najugroženijim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.