Humanitarni bazar kod Kalče

Izvor: Megafon.co, 14.Sep.2020, 14:53

Humanitarni bazar kod Kalče

Prvi humanitarni bazar „I ja sam dete sa ove planete“ biće organizovan u  četvrtak 17. septembra od 16 sati, na platou kod Kalče. Sav prihod je namenjen deci za čiji lek je potrebno neverovatnih 2,4 miliona dolara.
Foto – Humanitarna grupa “I ja sam dete sa ove planete”

“Humanitarna inicijativa „I ja sam dete sa ove planete“ okupila je pojedince sa ciljem prikupljanja humanitarne pomoći za bolesnu decu. Ideja je nastala prateći objave roditelja i apele >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << za pomoć, kojih je svakodnevno sve više”, kažu organizatori.
Prvi humanitarni bazar, u organizaciji grupe, biće održan u četvrtak 17.9.2020. kod Kalče sa početkom u 16h . Trajaće do 21h. Sav prihod bazara namenjen je, ovaj put, Lani, Minji i Oliveru. Reč je o deci oboleloj od SMA-spinalne mišićne atrofije tipa 1, za čije lečenje u SAD je potrebno 2.4 miliona dolara svakom od njih.
Humanitarni bazar – program Na bazaru će moći da se kupe razne rukotvorine: ogrlice, narukvice, minđuše, privesci, slike, heklane stvari, bukmarkeri, ukrasne sveće, torbice, magneti, igračke itd.
Na bazaru će učestvovati i animatori, tako da će najmlađi sugrađani imati priliku da se druže sa svojim omiljenim likovima.
Biće organizovana i lutrija, a preduzetnici grada Niša doniraće vaučere za svoje proizvode i usluge i sve to za pomoć Lani, Minji i Oliveru. Putem vaučera će građani moći da kupe usluge/proizvode jeftinije nego po regularnoj ceni. Među njima su kursevi engleskog jezika za decu i odrasle, frizerske usluge, radionice za decu, terensko jahanje konja, časovi klavira i gitare za decu, psihoterapeutski razgovori za roditelje, odrasle i adolsecente, kozmetički proizvodi, dekoracija za kuću itd.
“Pozvani su svi ljudi velikog srca da dođu i dovedu svoje mališane, prijatelje, komšije, rođake, kolege… I da kupovinom na bazaru i svojim donacijama, koliko su u mogućnosti, pomognu ovoj deci.”
Bazar organizuje Humanitarna grupa “I ja sam dete sa ove planete”.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.