Humanitarna akcija za pomoć Aniti Balaž se nastavlja!

Izvor: Press, 04.Nov.2013, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija za pomoć Aniti Balaž se nastavlja!

Dvanaestogodišnja Anita Balaž boluje od restriktivne kardiomiopatije zbog čega joj je potrebna transplantacija srca i pluća. Lekari AKH klinike, prema poslednjim nalazima i zaključcima, trebalo bi da joj ugrade pumpu u srce kako bi spasili pluća i time izbegli komplikovanu duplu transplantaciju.
Prošlo je mesec dana od poslednjeg roka koji su lekari u Beču odredili kao datum kada će Anitu Balaž pozvati da joj u bolesno srce ugrade pumpu, ali poziva i dalje nema.
U iščekivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i neizvesnosti potpisivanja ugovora sa AKH klinikom i tvining protokola, akcija za prikupljanje novca za Anitino lečenje nije prestala.
Humanitarni broj 4818 je i dalje aktivan, a cena poruke je ista, 100 dinara za sve mreže, i važiće do 31. januara 2014. godine.
Više informacija o maloj Aniti možete videti na sledećim sajtovima:
http://pomozimoaniti.com
http://fb.com/PomozimoAnitiBalaz
http://twitter.com/pomozimo_aniti

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.