Huligani oštetili ploču na spomeniku u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2009, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani oštetili ploču na spomeniku u Subotici

SUBOTICA - Direkcija za izgradnju grada Subotice saopštila je da su na Trgu žrtava fašizma u centru Subotice huligani pokušali da oštete spomenik.

Nepoznati počinioci su pokušali da ukradu ploču sa imenima članova Komunističke partije Jugoslavije koji su streljani, ubijani ili obešeni, ali nisu uspeli i ploča je ostala da visi.

U saopštenju se kaže da će šteta biti sanirana i podvlači da je pre godinu dana na istom spomeniku ukradena jedna ploča.

Šteta koju huligani nanose gradu Subotici krađom znakova, slivnika i uništavanje spomenika iznosi najmanje 300.000 dinara nedeljno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.