Huawei: Šta je istina, a šta je sve laž

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei: Šta je istina, a šta je sve laž

Kompanija pokrenula onlajn platformu za objavljivanje istinitih i lažnih vesti u vezi sa američkom zabranom, koja je trenutno na snazi.

Kompanija Huawei želi na jednom mestu da prezentuje istinite i opovrgne netačne vesti, koje su, i jedne i druge, preplavile Facebook, onlajn medije i sve druge platforme od trenutka kad je najavljena zabrana poslovanja američkim firmama sa Huawei kompanijom (bez posebne dozvole vlade).

Pomoću internet oznake #HuaweiFact >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i na Facebook nalogu posebno pokrenutom u svrhu istinitog izveštavanja u vezi sa trenutnom situacijom, Huawei pokušava da na jednom mestu otkrije sve, odnosno opovrgne ono što nije tačno ili je pogrešno predstavljeno u medijima.

Huawei: Dosta je sa zidovima!

Umesto da pojedinačno komentariše svaku od vesti, koje izlaze velikom brzinom (i tačne i netačne), kineska kompanija će na Huawei Facet Facebook stranici pisati o “pravom stanju stvari“, na kojem se nalaze zvanične izjave odgovornih lica u kompaniji i citiraju najveći svetski mediji, poput agencije Rojters, poslovnog dnevnika Bloomberg, AFP-a, RT-a, The Telegrapph-a, The Guardian-a i drugih agencija i/ili medija od poverenja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tramp šokirao "objašnjenjem" zašto je blokirao Huawei

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.