Izvor: Piplmetar.rs, 28.Feb.2024, 15:31

Huawei Mobile Services jača veze sa partnerima i korisnicima na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni

Sa željom da unaprede poslovne prilike i zajedničke ciljeve, Huawei Mobile Services potpisao je Memorandum o razumevanju sa Savetom za turizam, kulturu i sport vlade Andaluzije i AVOW na Svetskom mobilnom kongresu MWC 2024, koji se održava u Barseloni do 29. februara.
“Oduševljeni smo što objavljujemo naše partnerstvo sa Turismo Andalucia i AVOW. Radujemo se korišćenju naših zajedničkih resursa i sposobnosti kako bismo postigli izuzetne rezultate,izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je Džejmi Gonzalo, potpredsednik Huawei Mobile Services Europe.
Nagli porast kineskih poseta razlog potpisivanja Memoranduma Privlačenje kineskih turista važno je za Turismo Andalucía. Ministarstvo kulture i turizma je izvestilo o rastu od 47,3% u kineskim turističkim prihodima tokom proslavljanja protekle Lunarne Nove godine, što pruža izuzetnu priliku za povezivanje sa ovim tržištem. Iako su proslave možda završene, porast broja putovanja u ovaj deo sveta se nastavlja, pružajući idealnu priliku za primenu inovativnih strategija i privlačenje kineskih putnika koji aktivno planiraju svoje post-praznične avanture.

huawei
Memorandum o razumevanju ima za cilj promovisanje Andaluzije kao idealne turističke destinacije koja pruža mogućnosti za različita iskustva interesantna kineskom tržištu. Takođe, putem ove strateške saradnje će se postići međusobno dogovoreni ciljevi, a u pitanju su različite zajedničke marketinške aktivnosti, događaji i partnerstva. Konkretno, Petal Ads će obezbediti resurse poput platforme, marketinške i tehnološke podrške u Kini i Evropi, kao i prilagođena projektna rešenja. Obe organizacije posvećene su unapređenju svoje saradnje tokom 2024. godine kako bi promovisale i predstavile Andaluziju kao vodeću evropsku destinaciju za kineske putnike.
Memorandum o razumevanju potpisan i između Huawei Mobile Services i AVOW-a Memorandum o razumevanju čvrsto potvrđuje posvećenost Huawei Mobile Services i AVOW-a u istraživanju zajedničkih poslovnih prilika. Platforme poput Petal Ads, kao i drugi kanali unutar Huawei ekosistema, biće korišćeni na dostupnim teritorijama.

huawei
“Ojačani odnosi sa obe ogranizacije simbolizuju spajanje naših jedinstvenih ekspertiza, postavljajući osnovu za inicijative koje će oblikovati budućnost,” izjavio je Ning Šenglan, predsednik Odeljenja za razvoj i prodaju globalnog ekosistema grupe potrošača kompanije Huawei.
AppGallery donosi potrošačima snagu izbora Huawei se trudi da razvije fer i otvoren ekosistem, gradeći partnerstva sa vodećim kompanijama za razvoj aplikacija, kako bi omogućio najbolji i najinovativniji sadržaj potrošačima širom sveta. Tokom proteklih nekoliko godina, AppGallery je dodao mnoge nove naslove i time doprineo listi od preko 50 hiljada igara koje pružaju beskrajne sate zabave za preko 230 miliona igrača. Gledajući unapred, AppGallery će nastaviti da objavljuje visokokvalitetne formate koji pružaju nove i inovativne doživljaje, opravdavajući svoj status najbolje prodavnice aplikacija.
Huawei na MWC 2024 – prikazana HMS rešenja Na ovogodišnjem MWC izložbenom prostoru, Huawei predstavlja brojne inovacije koje donose nove doživljaje kako programerima tako i potrošačima. Prezentacije na licu mesta ističu kako HMS može pomoći partnerima u osiguravanju njihovog rasta za budućnost, dosezanju globalne publike, maksimiziraju monetizacije i, što je ključno, proširivanju na kinesko tržište. Kroz ove napore, HMS ponovo potvrđuje svoju posvećenost izgradnji ekosistema orijentisanog na budućnost.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.