Hteo sam da UBIJEM SINA jer nas maltretira: Svađa u porodičnoj kući prerasla u OKRŠAJ METALNOM ŠIPKOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hteo sam da UBIJEM SINA jer nas maltretira": Svađa u porodičnoj kući prerasla u OKRŠAJ METALNOM ŠIPKOM!

U Sremskoj Mitrovici došlo je do fizičkog obračuna oca i sina, u kojem je sin (47) teško povređen

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je S. B. (81) nakon što je došao u policijsku stanicu i sam se predao jer je, kako je naveo, pokušao da ubije svog sina G. B. (47) nanoseći mu teške telesne povrede metalnom šipkom.

Prema informacijama, S. B. je ispričao da je do konflikta došlo u dvorištu porodične kuće u kojoj obojica žive.

Kako je verbalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svađa kulminirala, S. B. je uzeo metalnu šipku i njom smrskao glavu svom sinu G. B.

Nakon toga, čovek je otišao u policijsku stanicu i predao se uz objašnjenje da je do incidenta došlo jer njegov sin godinama maltretira svoje roditelje.

Prebijeni G. B. je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu.

Prema saznanjima, niko od članova ove porodice nije od ranije poznat policiji, a do sada nije bilo ni prijava porodičnog nasilja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.