Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 10:30

Htela je dete da mu rodi a onda se sve preokrenulo: Nakon skandala u emisiji raskinuli Maja i Bilal

Maja Marinković pre dve večeri gostovala je u emisiji „Narod pita“ sa Mikicom Bojanićem, kada je demonstrativno napustila emisiju u kojoj je gostovala usred žestoke svađe sa dečkom Bilalom Brajlovićem. Rijaliti par je imao okršaj, a Marinkovićeva je posle Bilalove ljubomorne scene i ucena, ustala i napustila studio.
Maja se potom vratila u emisiju izvinivši se za svoje ponašanje, a javno izvinjenje uputila je i na svom Instagram nalogu i naglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da se ne slaže sa onime što on govori.
– Ovim putem želim javno da se izvinim televiziji Pink i svim gledaocima koji mi godinama ukazuju poverenje. Jako mi je žao što sam dopustila da se sinoć desi onakva situacija, da me neko ucenjuje da napustim emisiju, sama sam kriva što sam to dopustila. Pink je moja kuća i ljudi koji mene godinama poštuju. Još jednom se javno izvinjavam. Ja ne učestvujem u tome što
Pročitajte: Preminuo je otac – Maja Marinković ni ne sluti kakva je tragedija zadesila njenu porodicu Instagram

Iako je istakla da je sve rešeno, ako je suditi po pomenutoj društvenoj mreži, par je ipak nastavio svoju svađu, koja je kulminirala raskidom ili velikim haosom. Naime, da su raskinuli Maja i Bilal mnogi njihovi fanovi su pomislili kada su se njih dvoje otpratili sa Instagrama, te su mnogi fanovi posumnjali da je njihovoj ljubavi došao kraj.
Pročitajte: Peca je davna prošlost – Maja Marinković se ne odvaja od ovog zadrugara, varnice pršte (foto) Ata images

Ipak, rijaliti par je i pre incidenta želeo da se našali sa svojim pratiocima, te su otpraćivanjem simulirali raskid, nakon čega su priznali da je sve samo deo šale i da je u njihovoj vezi sve u najboljem redu. Bivši zadrugari još uvek se nisu izjašnjavali o ovoj temi, te fanovi još uvek ne znaju istinu o njihovom trenutnom odnosu.

Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.