Hrvatskom selu stigla humanitarna pomoć: Kondomi iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2012, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatskom selu stigla humanitarna pomoć: Kondomi iz Srbije

Kada je obilan sneg okovao hrvatsko selo Vrgorac meštanima nije nedostajalo ni hrane ni pića, već jedino kondoma. To su objavili hrvatski mediji, vest se proširila po regionu, da bi se na kraju javili prijatelji Srbi i rešili da pomognu Hrvatima u nevolji.

Grupa prijatelja iz Zemuna je jednom Vrgorčaninu poslala humanitarnu pomoć, koja mu je stigla stigla ovih dana. U paketu se našla strana srpskih novina s tekstom o humanitarnoj katastrofi, popratno pismo i paket kondoma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Kako su u pismu naznačili Brane, Miško i Vesna, posle vesti u novinama, neko vreme su zasedali i na kraju odlučili da pošalju paket kondoma iz kućnih zaliha, dok se stanje u snegom zavejanom Vrgorcu ne normalizuje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatskom selu stigla humanitarna pomoć: Kondomi iz Srbije (FOTO)

Izvor: S media, 21.Feb.2012

Kada je obilan sneg okovao hrvatsko selo Vrgorac meštanima nije nedostajalo ni hrane ni pića, već jedino kondoma. To su objavili hrvatski mediji, vest se proširila po regionu, da bi se na kraju javili prijatelji Srbi i rešili da pomognu Hrvatima u nevolji...Grupa prijatelja iz Zemuna je jednom Vrgorčaninu...

Nastavak na S media...

ČITAOCI KURIRA POSLALI KONDOME HRVATIMA

Izvor: Kurir, 22.Feb.2012, 08:12

ZAGREB - Prezervativno! Nakon pisanja Kurira o meštanima iz hrvatskog mesta Vrgorca, kojima usled zimskih nepogoda nije nedostajalo ni hrane ni pića, već jedino kondoma, troje prijatelja iz Zemuna odlučilo je da priskoči ljudima u nevolji u pomoć, piše Tportal...ZAGREB - Prezervativno!..Nakon...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.