Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2013, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski sabor raspravljaće o tablama na ćirilici u Vukovaru

Hrvatski sabor raspravljaće o problematici postavljanja dvojezičnih tabli na državne i javne ustanove u Vukovaru na prijedlog pet opozicionih stranaka. Ova tačka uvrštena je na dnevni red sjednice, koja je u toku, na prijedlog trećine poslanika iz HDZ-a, HSP-a HSS-a, HGS-a i HDSSB-a, koji su tražili hitnu raspravu. Ovi poslanici traže da se dvojezičnost u Vukovaru odgodi do narednog popisa stanovništva, prenose hrvatski mediji. Oni predlažu da Hrvatski sabor zaključkom obaveže Vladu na ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sabor će raspravljati o dvojezičnim tablama u Vukovaru

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2013

ZAGREB - Hrvatski sabor raspravljaće o problematici postavljanja dvojezičnih tabli na državne i javne ustanove u Vukovaru na prijedlog pet opozicionih stranaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.